Nieuws

Het laatste nieuws van D-zep Alliantie Twente.

Uitnodiging digitale bijeenkomst over ons nieuwe zorgaanbod

Friday, October 20, 2023

Uitnodiging digitale bijeenkomst over ons nieuwe zorgaanbod

Graag willen we u kennis laten maken met het nieuwe zorgaanbod voor mensen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag (D-ZEP). Biedt u intramurale zorg aan mensen met dementie en komt daarbij ernstig probleemgedrag voor, dan kan het bieden van passende zorg een uitdaging zijn omdat het gedrag niet te reguleren is. De professionals van D-ZEP Alliantie Twente zijn hierin gespecialiseerd. Ze zijn er om u, de cliënt en naasten te ondersteunen en denken graag met u mee.

Wilt u hier meer over weten?
Dan hebben wij goed nieuws! Op maandag 30 oktober van 15:30 tot 16:30 uur organiseren wij een digitale informatiebijeenkomst om u hier meer over te vertellen. Tijdens de bijeenkomst zullen verschillende thema’s aan bod komen. U komt meer te weten over het zorgaanbod, zowel over regionale consultatie als (tijdelijke) opname op de D-ZEP afdeling, die in december opent in Hengelo. U krijgt alvast een (digitale) indruk van de afdeling en er wordt praktische informatie gegeven over hoe cliënten kunnen worden aangemeld.

Wilt U er bij zijn op 30 oktober?
Aanmelden kan via: communicatie@triviummeulenbeltzorg.nl. We sturen u enkele dagen van tevoren de inloggegevens per e-mail toe. 

Documents to download